Aktuality

U vzdělávacích institucí by toto mělo být jednou z hlavních činností všech lektorů a vedení. Pokud škola nemá co publikovat a nemá o čem psát (odborné články, blogy, informační texty), tak působí dojmem, že se aktivně nevěnuje vzdělávacím činnostem a nemá tedy ani co nabídnout svému okolí zadarmo. Nemůže se tedy od ní očekávat ani moc kvalitních informací za peníze.
person
MBA na European Business School

MBA na European Business School

Na trh přichází European Business School SE, jejímž mám tu čest být ředitelem, v silném období, kdy finanční krize, zdá se, ustupuje, a čeští i zahraniční manažeři se budou moci opět soustředit na své vzdělávání a nesledovat jen strmý pád akcií jejich podniků, jako tomu bylo – bohužel – až příliš často v uplynulých 5 letech. Dovolte mi proto pár základních slov o našem studiu. 

Přečíst celý článek
person
Vzdělávání je prima věc

Vzdělávání je prima věc

Zdravím srdečně všechny příznivce e-magazínu European Business School. Dnes si povíme něco o vzdělání. Podle klasických definic je vzdělání souhrn znalostí, které získáváme pomocí procesu vzdělávání, výuky a studia, a specifických vědomostí. Původ slova vzdělání („edukace“) odkrývá i její funkce: latinské slovo educare pochází z kořenů znamenajících „vedení ven“ nebo „vedení vpřed“. Hm… „Vedení ven“ nebo „vedení vpřed“, už to je myslím úžasné…

Přečíst celý článek

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.