Aktuality

U vzdělávacích institucí by toto mělo být jednou z hlavních činností všech lektorů a vedení. Pokud škola nemá co publikovat a nemá o čem psát (odborné články, blogy, informační texty), tak působí dojmem, že se aktivně nevěnuje vzdělávacím činnostem a nemá tedy ani co nabídnout svému okolí zadarmo. Nemůže se tedy od ní očekávat ani moc kvalitních informací za peníze.
person
I na vteřině záleží

I na vteřině záleží

V rámci Time managementu a hledání optimálního rozvržení času se často potýkáme s otázkou dostatku nebo spíše možná nedostatku času. A proto, že jde o otázku klíčovou, snažíme se hledat i klíčová řešení. Řešení, která jsou navíc dlouhodobě funkční. A tak dochází naprosto přirozeně i k hledání úspor času. Dochází k optimalizaci procesů, skrze které se rovněž snažíme uspořit nějaký ten čas. 

Přečíst celý článek
person
Zvykněte si  (více) naslouchat

Zvykněte si (více) naslouchat

Naslouchání je klíčovým předpokladem komunikace. Je proto i jedním z nejdůležitějších předpokladů úspěchu, a to prakticky ve všech oblastech života. Je i účinným nástrojem úspory času a omezování vlastního stresu. Nasloucháte-li totiž ostatním pozorněji, dokážete se zpravidla vyhnout řadě konfliktů.

Přečíst celý článek
person
Proč na trhu nejsou obchodníci?

Proč na trhu nejsou obchodníci?

Podle nejnovějších údajů personálních agentur a serverů nabízejících zaměstnání nebo spolupráci je aktuálně největší poptávka po obchodnících, prodejcích nebo obchodních zástupcích. Dlouhodobě jsou také tato místa zatížena vysokou fluktuací a často neochotou lidí danou profesi vykonávat. On totiž v obchodě nemůže pracovat každý, jak si mnoho lidí myslí. Nabízí se otázka proč? Těch proč se nabízí dokonce několik.

Přečíst celý článek
person
Jak nezískat práci

Jak nezískat práci

S podzimem se na nás všechny řítí několik pravidelně se opakujících jevů. Jedním z nich je tradiční výskyt nových absolventů na trhu práce a jejich právě skončené poslední prázdniny.  V tom lepším případě je čeká hledání zaměstnání a nástup do něj. Všichni se proto v těchto časech potýkají s tvorbou a sestavováním svých CV a psaním motivačních dopisů.

Přečíst celý článek

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.