Bc. Jan Brodský DiS.

Absolvent VŠ oboru Mezinárodní vztahy a Vyšší odborné školy Veřejnoprávní. Po několika letech na manažerských pozicích v komerční sféře působil od počátku roku 2009 do srpna 2013 v Institutu pro veřejnou správu Praha, organizaci, která se zaměřuje na vzdělávání úředníků a zaměstnanců české veřejné správy, kde měl v pozici marketingového a komunikačního manažera na starosti právě zajištění a organizaci mnoha typů akcí. Působil také jako marketingový manažer na Vysoké škole mezinárodních a veřejných vztahů Praha a zároveň je absolventem několika kurzů Diplomatické akademie. Dlouhodobě se pohybuje v oblasti komunikace, byl mimo jiné tiskovým mluvčím dvou ministerstev a zároveň vedoucím tiskových oddělení nebo ředitelem tiskového odboru. Je autorem desítek školení a odborných seminářů na klíč pro klientelu ve veřejné správě i komerčním sektoru a autorem nebo spolupracovníkem na několika knihách a odborných publikacích. Zabývá se problematikou managementu, time managementu, diplomatického, obchodního a společenského protokolu a komunikací, a to i jako odborný a privátní konzultant. Od roku 2010 působí jako lektor Ústavu práva a právní vědy, o.p.s. a od roku 2013 se stal lektorem European Business School SE.
person
Etiketa psaní e-mailů

Etiketa psaní e-mailů

Emailů denně napíšete a vyřídíte desítky, někdo snad až stovky. Napsat email nebo odpovědět na něj se proto zdá jako triviální záležitost. Proto nad jeho napsáním často odpočíváte, nebo alespoň ne na 100% přemýšlíte a soustředíte se. 

Přečíst celý článek
person
Jak zvládat vedlejšák

Jak zvládat vedlejšák

Konec roku není jen ve znamení shonu a nedostatku času, ale u mnoha lidí, právě v důsledku různých aktivit spojených s koncem roku nebo s kupováním vánočních dárků i ve znamení nedostatku peněz. Co s tím? Peníze jsou potřeba. 

Přečíst celý článek
person
Několik rad pro pracovní oběd

Několik rad pro pracovní oběd

Všichni tak rádi chodíme na pracovní obědy. A nejen TOP manažeři, ale i jakýkoli manažer nebo liniový zaměstnanec je rád, když se nají a navíc se u toho může tvářit, že pracuje. Pracovní obědy mají v českém prostředí poměrně mladou historii. Ne, že by se u nás dříve na pracovní obědy nechodilo, ale byla to záležitost pro pár vyvolených. Proto i po dvaceti letech je tento fenomén stále u většiny zaměstnanců velmi oblíbený. A mají pro něj také mnoho, více či méně oficiálních, argumentů. 

Přečíst celý článek
person
Zabijáci úspěchu

Zabijáci úspěchu

Už jste někdy přemýšleli o neúspěchu při jednání a vyjednávání o jiné variantě, než, že to prostě nevyšlo, nebo že byla vysoká cena nebo lepší konkurence? Už jste se někdy o takovém neúspěšném jednání pokoušeli přemýšlet v širších souvislostech? 

Přečíst celý článek

Ceny studijních programů uvedené na webu jsou bez DPH.